Park resort Plava laguna u Poreču primio prve goste

Krajem 2017. godine započela je izgradnja najnovijeg turističkog kompleksa u Poreču. Riječ je o Park resortu Plava laguna. Izgradnja je tekla po planu, stoga su prvi gosti odsjeli u ovom hotelu 14.7.2018. godine. Ovo odmaralište ne obuhvaća samo hotele i apartmane nego i vile te kompleks bazena.

Kako bi sve izgledalo savršeno, vlasnici su uložili više od 35 Image result for Park resort Plava laguna u Poreču primio prve gostemilijuna kuna, stoga je ovo ujedno najveća investicija u povijesti Plave lagune.

Uokolo bazena izgrađene su brojne vodene atrakcije za djecu i odrasle poput tobogana, dodatnog dijela s valovima, te zasebni bazen za djecu i bebe. Osim toga, za djecu su izgrađena i igrališta, a odrasli mogu uživati u dobroj hrani obližnjih restorana. U kompleksu bazena nalaze se i trgovine, kafići te je uređena šetnica. Pored svih navedenih aktivnosti, Plava laguna može se pohvaliti i bogatom sportskom ponudom i aktivnostima koje su slobodne za sve posjetitelje resorta. U sklopu parka nalaze se i dva dječja animacijska kluba koji provode zanimljive radionice.

Smještaj po apartmanima, vilama i vrtnim apartmanima

Hotel, apartmani, vile te tzv. vrtni apartmani odjednom mogu primiti oko tisuću gostiju. Smještaj gostiju raspoređen je u 154 sobe, 43 apartmana, 91 vrtni apartman, te u 21 vilu.

Oni gosti koji su rezervirali smještaj u vilama, imaju mogućnost korištenja posebnog bazena dužine 230 metara. Osim toga, na raspolaganju im je i prostor za sunčanje, opuštanje i masažu. Cijela površina vile iznosi više od 72 kvadrata.

Ono što vrtni apartman čini posebnim je velika terasa ili balkon, što predstavlja savršeno mjesto za odmor nakon cjelodnevnog uživanja na suncu i u bazenu.

Apartmani za iznajmljivanje imaju površinu oko 41 m2, no svaki ima pripadajući balkon; malo privatno mjesto za opuštanje.

Osim za uživanje i odmor, gosti ovdje dolaze i kako bi pobliže upoznali Poreč i njegove znamenitosti kao što su Eufrazijeva bazilika, Akvarij Aquario di Parenzo, Trg Marafor i mnoge druge.